ΑΓΝΌΤΗΤΑ ΤΗΣ ΦΎΣΗΣ

 

Μια συναρπαστική σειρά από φυσικά εκχυλίσματα φυτών, αιθέρια έλαια και φυσικές βιταμίνες προέρχονται από όλο τον κόσμο. Μόνο τα υψηλής ποιότητας υλικά έχουν επιλεγεί για τα προϊόντα μας για την περιποίηση της επιδερμίδας. Πολλά από αυτά, όπως η Αλόη και η Μαγική Αζαλέα, είναι γνωστά εδώ και χιλιάδες χρόνια για τις καταπραϋντικές και θεραπευτικές τους ιδιότητες για το δέρμα. Άλλα υλικά είναι πολύ πιο πρόσφατες ανακαλύψεις. 

Φυσικά συστατικά από όλο τον κόσμο:

Εδώ είναι μερικά παραδείγματα των αγνών, ευγενών συστατικών που επιλέγουμε για τα προϊόντα μας. Για τα πλήρη στοιχεία των ενεργών συστατικών, δείτε την γκάμα των προϊόντων Purelogicol. 

 

ΛΟΓΙΚΉ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΉΜΗΣ

 

Κάθε πτυχή της σειράς του προϊόντος PureLogicol βασίζεται στην επιστημονική αριστεία. Η υψηλής ποιότητας έρευνα και ανάπτυξη ενισχύουν την αποτελεσματικότητα των προϊόντων. Τα δραστικά ενεργά συστατικά έχουν υποστεί ενδελεχή ανάπτυξη και δοκιμή για να αποδείξουν την αξία τους.

Μια σειρά βασικών ενεργών επιστημονικών συστατικών διατίθενται στα προϊόντα μας.

Εκχύλισμα από βρύα Ιρλανδίας
Τα Ιρλανδική βρύα βρίσκονται στις ακτές του Ατλαντικού τόσο στην Ευρώπη όσο και στη Βόρεια Αμερική. Το φυτό περιέχει σχεδόν 10% πρωτεΐνη και περίπου 15% ορυκτή ύλη, και είναι πλούσιο σε ιώδιο και θείο. Το εκχύλισμα ενυδατώνει βαθιά, προκειμένου να απαλύνει και να προστατεύσει το εξωτερικό στρώμα του δέρματος. Αντιμετωπίζει ακόμα και τα πιο ανεξέλεγκτα δερματικά προβλήματα, μεταξύ αυτών και το έκζεμα, η ψωρίαση, τα εξανθήματα και τα ηλιακά εγκαύματα. Επίσης, τρέφει και προστατεύει το δέρμα από τα περιβαλλοντικά στοιχεία.

Ακάι
Γηγενές στην Κεντρική και Νότια Αμερική, αυτό το μικρό, μωβ μούρο περιέχει ισχυρά αντιοξειδωτικά και Ωμέγα 6 και 9 λιπαρά οξέα τα οποία προσδίδουν μια νεανική εμφάνιση.

Φρούτο του δράκου
Από το Μεξικό, την Κεντρική και Νότια Αμερική, αυτό το φρούτο είναι πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα, φυτοαλμπουμίνες και φαινολικά οξέα. Έχει θρεπτικές και θεραπευτικές ιδιότητες στα τραύματα.

Έντελβαις
Ένα σύμβολο της αγνότητας, αυτό το φυτό αναπτύσσεται στις αλπικές περιοχές της Ευρώπης. Έχει αντιφλεγμονώδη, αντισηπτικά και αντιοξειδωτικά οφέλη.

Σπορέλαιο Μπουράντζας (Μποράγινο το φαρμακευτικό)
Αυτά τα μικρά, μπλε λουλούδια είναι επίσης γνωστά και ως Αστερολούλουδα και βρίσκονται σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο. Το έλαιο της Μπουράντζας περιέχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά Ωμέγα λιπαρών οξέων που μπορούν να βρεθούν σε φυτά. Τα απαραίτητα αυτά λιπαρά οξέα θρέφουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα. 

Κολλαγόνο
Η κατανόηση του ρόλου του κολλαγόνου για την υγεία του δέρματος βρίσκεται στο επίκεντρο της προσέγγισής μας, με κλινικές δοκιμές να αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα του δικού μας Συμπληρώματος Για το Δέρμα με Πεπτίδια Κολλαγόνου. Παρασκευάζεται με  χρήση της υψηλότερης διαθέσιμης ποιότητας κολλαγόνου ώστε να εξασφαλιστεί η αγνότητα και η αποτελεσματικότητά του.

Πεπτίδια
Έχει αποδειχθεί σε κλινικές δοκιμές ότι μια ποικιλία πεπτιδίων έχουν ιδιότητες αντι-γήρανσης λόγω του ρόλου τους ως αγγελιοφόροι για την κυτταρική δραστηριότητα. Στην ουσία, τα πεπτίδια λένε στα κύτταρα τι να κάνουν. Για παράδειγμα, ορισμένα πεπτίδια βοηθούν στην προώθηση της σύνθεσης του κολλαγόνου του δέρματος.

Υαλουρικό Οξύ
Ένα από τα κύρια συστατικά της εξωκυττάριας μήτρας που περιβάλλει τα κύτταρα, το υαλουρονικό οξύ συχνά αναφέρεται και ως «το κλειδί για την πηγή της νεότητας», επειδή συγκρατεί την υγρασία σαν σφουγγάρι για ένα στρογγυλό δέρμα και μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων. 

Νανο-βιταμίνες F, A, C και E
Οι νανο-βιταμίνες είναι κατασκευασμένες από φυσικά φωσφολιπίδια και έχουν καταπληκτικές ιδιότητες απορρόφησης που βελτιώνουν την αποτελεσματικότητά τους.

Τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας μας δεν περιέχουν παραβένες, οινόπνευμα, τεχνητό χρωματισμό και τεχνητό άρωμα. Κανένα από αυτά δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα. Στα προϊόντα μας, η αγνότητα της φύσης είναι πάντα σε ισορροπία με τη λογική της επιστήμης.

 

ΤΟ ΘΕΑΜΑΤΙΚΌ ΚΟΛΛΑΓΌΝΟ

 

 Το κολλαγόνο είναι το θεμέλιο για ένα νεανικό και υγιές δέρμα.
Η τριπλή ελικοειδής δομή του, η τόσο απαραίτητη για την υγιή δομή του δέρματος, είναι το σήμα κατατεθέν της φίρμας PureLogicol. Η διατήρηση υγιών και επαρκών επιπέδων κολλαγόνου είναι στον πυρήνα της γκάμας των προϊόντων μας.

Μάθετε περισσότερα για το κολλαγόνο
Τα επίπεδα κολλαγόνου αρχίζουν να καταστρέφονται κοντά στην ηλικία των 25 ετών με ταχεία εξάντληση του κολλαγόνου γύρω στα 50. Οι ρυτίδες αποκτούν μορφή καθώς το κολλαγόνο και το υαλουρονικό οξύ του δέρματος μειώνονται κατά τη φυσική διαδικασία της γήρανσης. Ανακαλύψτε περισσότερα με τις Ε & Α μας σχετικά με το κολλαγόνο.

Κάτι περισσότερο από βαθιά δράση στο δέρμα
Η τοπική γκάμα των προϊόντων μας έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει και να διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου από την επιφάνεια, ενώ ταυτόχρονα περιποιείται και βελτιώνει τη συνολική υγείας του δέρματος. Το συμπλήρωμα κολλαγόνου μπορεί να λειτουργήσει στο παρασκήνιο, βοηθώντας στην στήριξη και αποκατάσταση της δομής του δέρματος. Με την ενίσχυση του κολλαγόνου στο σύστημά σας, μπορείτε να επαναφέρετε τη δύναμη και την αντοχή στο δέρμα σας, ιδιότητες τόσο απαραίτητες για μια υγιή, νεανική επιδερμίδα.

Κλινικές δοκιμές
Το Συμπλήρωμα Για το Δέρμα με Πεπτίδια Κολλαγόνου έχει υποβληθεί σε πλήρεις κλινικές δοκιμές. Μια διπλότυφλη κλινική δοκιμή που διεξάγεται στη Νότια Αφρική έχει αποδείξει την αξία της λήψης του Συμπληρώματος Κολλαγόνου της PureLogicol σε τακτικά διαστήματα.

 

 

ΚΛΙΝΙΚΈΣ ΔΟΚΙΜΈΣ

 

 

Μία ανεξάρτητη κλινική Δοκιμή από το Πανεπιστήμιο της Πρετόρια στη Νότια Αφρική κατέδειξε ότι το συμπλήρωμα κολλαγόνου της PureLogicol μειώνει τις ρυτίδες , αυξάνει την υγρασία του δέρματος και μειώνει το μέγεθος των πόρων.


Κλινική μελέτη υδρολυμένου κολλαγόνου:-

Ανάλυση δέρματος μετά από χρήση 6 εβδομάδων  συμπληρωμάτων 2,4g υδρολυμένου κολλαγόνου. (Purelogicol®).

University of Pretoria, department of Pharmacology. Promoter: Prof JR Snyman.
(Published journal SADR Vol.9 No.3 - 2009).

 1. Collagen and hyaluronic acid production decrease with age which results in the appearance of fine lines and deep wrinkles.

 2. Purelogicol Collagen Supplement stimulates fibroblasts to produce new collagen and hyaluronic acid synthesis.

 3. New skin cells replenished with collagen and hyaluronic acid move upwards towards the surface of the skin.

 4. Increased collagen and hyaluronic acid synthesis provides skin strength and resilience resulting in younger looking skin.


 

Διαβάστε την Κλινική Δοκιμή

 

Beauty Wheel

Purify | Exfoliate impurities with Tri-Peptides,
AHA (Alpha Hydroxy Acids) & Enzyme complex.

 • Target irregular pigmentation
 • Visibly reduce fine lines and wrinkles
 • Refine open pores

Protect | Nano-vitamins F, A, C & E absorb deeply to protect the skins DNA from free radical damage.

 • Protect against collagen breakdown
 • Defend against UV rays
 • Reduce inflammation

Hydrate | Collagen, Hyaluronic Acid & Essential oils provide deep moisturising properties to re-hydrate the skin.

 • Soothe, moisturise & refresh
 • Maintain smooth, plump skin
 • Improve skin tone & texture

Stimulate | Micro-collagen Peptides help activate collagen and elastin synthesis.

 • Strengthen the skin structure
 • Promote skin luminosity
 • Improve facial contours

Repair | Cell to cell communication ingredients activate the regeneration of the skin to promote cellular renewal.

 • Stimulate skins natural growth factors
 • Renew the skins resilience & firmness
 • Reveal younger, healthy skin

 

 

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΈΣ Ε & A

 

Ε. Τι είναι το κολλαγόνο;
A.  Το κολλαγόνο ευθύνεται για το 30% της πρωτεΐνης στο ανθρώπινο σώμα. Κάτω από την επιφάνεια του δέρματος οι ινοβλαστοί παράγουν κολλαγόνο, την τριπλή ελικοειδή δομική πρωτεΐνη η οποία είναι υπεύθυνη για τη δέσμευση των κυττάρων μεταξύ τους. Συνθέτει το 75% έως 80% του δέρματος, και είναι ένα από τα κύρια συστατικά του δέρματος.

Ε. Πώς συνδέεται το κολλαγόνο με τη γήρανση;
A. Η εμφάνιση του δέρματός σας είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον τρόπο που το δέρμα σας υποστηρίζεται. Οι ρυτίδες δημιουργούνται όταν το φυσικό κολλαγόνο και το υαλουρονικό οξύ του δέρματος μειώνονται κατά τη διάρκεια της φυσικής διαδικασίας της γήρανσης. Η γήρανση προκαλείται τόσο από εσωτερικούς όσο και από εξωτερικούς παράγοντες. Μετά την ηλικία των 25, το σώμα αρχίζει να καταστρέφει το κολλαγόνο σε ποσοστό 1,5% ετησίως. Αυτή η διαδικασία συνεχίζεται για να επιταχυνθεί στα 30 και 40 με την ταχεία εξάντληση του κολλαγόνου μετά τα 50 χρόνια. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στην εμφάνιση των λεπτών γραμμών, ρυτίδων και την απώλεια της ελαστικότητας του δέρματος. Οι εξωτερικοί παράγοντες γήρανσης, όπως η έκθεση στον ήλιο ευθύνονταιι για έως και το 90% της καταστροφής του δέρματος. Ο ήλιος προκαλεί βλάβες στο DNA και διασπά το κολλαγόνο. Άλλοι εξωτερικοι παράγοντες που προκαλούν γήρανση είναι το περιβάλλον, η θερμοκρασία, η βαρύτητα, οι επαναλαμβανόμενες κινήσεις του προσώπου και ο τρόπος ζωής.

Ε. Γιατί να πάρετε ένα συμπλήρωμα κολλαγόνου; 
A. Ένα συμπλήρωμα κολλαγόνου μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων της καταστροφής του κολλαγόνου, μέσα από την τόνωση της δράσης των ινοβλαστών για την παραγωγή νέου κολλαγόνου.

Ε. Πώς μπορώ να ξέρω ότι το συμπλήρωμα κολλαγόνο PureLogicol είναι αποτελεσματικό; 
A. Το Συμπλήρωμα Πεπτίδιων Κολλαγόνου Για το Δέρμα της PureLogicol έχει υποβληθεί σε αυστηρές κλινικές δοκιμές. Μια διπλότυφλη ελεγχόμενη με εικονικό φάρμακο μελέτη 6 εβδομάδων κατέδειξε μια βελτίωση στις βαθμολογίες των ρυτίδων και της υγρασίας του δέρματος, καθώς και της πορώδης υφής του δέρματος, συγκριτικά με την ομάδα του εικονικού φαρμάκου. Οι κλινικές μελέτες διεξήχθησαν από τον Δρ Riekie Smit στο Πανεπιστήμιο της Πρετόρια, Τμήμα Φαρμακολογίας Ανάδοχος: Καθ JR Snyman. (Δημοσιεύθηκε στο SADR VOLUME 9 Νο.3 2009). Διαβάστε την έκθεση της κλινικής δοκιμής.

Ε. Πώς λειτουργούν τα πεπτίδια κολλαγόνου;
A. Τα πεπτίδια κολλαγόνου είναι χαμηλού μοριακού βάρους, βιοδιαθέσιο κολλαγόνο, το οποίο αναλύεται από τον οργανισμό σε μικρά πεπτίδια κολλαγόνου. Περίπου το 15% απορροφάται στην ακέραια μορφή του. Το υπόλοιπο διασπάται σε αμινοξέα που βοηθούν επίσης στην παραγωγή του κολλαγόνου. Τα απορροφήσιμα βραχείας αλυσίδας πεπτίδια κολλαγόνου διεγείρουν τη δραστικότητα των ινοβλαστών ώστε να παράγουν κολλαγόνο και πρωτεογλυκάνες που είναι τα κύρια συστατικά του δέρματος. 

Ε. Τι κάνει το PureLogicol μοναδικό από τα άλλα συμπληρώματα κολλαγόνου;
A. Το Συμπλήρωμα της PureLogicol περιέχει αγνό, υψηλής ποιότητας κολλαγόνο. Έχει αποδειχθεί κλινικά ότι μειώνει τις ρυτίδες, μικραίνει τους πόρους και αυξάνει την υγρασία του δέρματος. Η μοναδική ενζυματική διεργασία του προϊόντος διασπά τα μόρια του κολλαγόνου που είναι βιοδιαθέσιμα (αυτό σημαίνει ότι απορροφώνται εύκολα από το σώμα). Το PureLogicol είναι απολύτως συμβατό με τα φαρμακευτικά πρότυπα ώστε τα προϊόντα να είναι ασφαλή και φρέσκα.

Ε. Υπάρχουν παρενέργειες ή αντενδείξεις;
A. Δεν υπάρχουν γνωστές παρενέργειες ή αντενδείξεις.

Ε. Μπορώ να αυξήσω την ημερήσια δόση μου;
A. Ναι, μπορείτε να αυξήσετε τη δόση έως 6 κάψουλες την ημέρα. Η αύξηση της δόσης μπορεί να προσφέρει πρόσθετα οφέλη.

Ε. Πόσος καιρός θα χρειαστεί για να δω αποτελέσματα;
A. Το PureLogicol είναι ένα προοδευτικό πρόγραμμα και τα αποτελέσματα ποικίλουν από άτομο σε άτομο. Οι χρήστες έχουν αναφέρει ευεργετικά αποτελέσματα εντός των πρώτων 4 εβδομάδων. Αυτό εξαρτάται από την ηλικία του ατόμου, το βάρος και τον ρυθμό μεταβολισμού. Για βέλτιστα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε το για τρεις μήνες. Για να διατήρεσετε τα οφέλη, συνεχίστε με την ίδια δοσολογία.

Ε. Τι γίνεται αν δεν μπορώ να καταπιώ τις κάψουλες;
A. Μπορείτε να σπάσετε τις κάψουλες, να τις ρίξετε σε νερό ή χυμό πορτοκαλιού, ανακατεύονταςτις μέχρι να διαλυθούν.

Ε. Μήπως η λήψη κολλαγόνου προκαλεί αύξηση του σωματικού βάρους ή αύξηση της όρεξης;
A. Όχι.