ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΟΥ

Όλοι είμαστε μοναδικοί και η πραγματική μας ομορφιά ξεκινά από μέσα. Όταν νιώθεις όμορφη από μέσα βγαίνει προς τα έξω. Η προηγμένη και κλινικά αποδεδειγμένη μας σειρά συμπληρωμάτων βοηθά στη μάχη ενάντια στα ορατά σημάδια γήρανσης από μέσα, τρέφοντας και υποστηρίζοντας τα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας. Το κολλαγόνο είναι ο θεμέλιος λίθος για νεανικό υγιές δέρμα. Η δομή του τριπλού έλικα που είναι τόσο απαραίτητη για υγιές δέρμα είναι το σήμα κατατεθέν της Purelogic. Η διατήρηση υγιών και άφθονων επιπέδων κολλαγόνου είναι ο πυρήνας της σειράς των προϊόντων μας.

DISCOVER  YOUR INNER BEAUTY

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΟΥ

Συνδυάζοντας την αγνότητα της φύσης με την λογική τις επιστήμης η ενεργητική δράση για ενίσχυση του κολλαγόνου της σειράς για την φροντίδα του δέρματος είναι σχεδιασμένη για να καθαρίζει, να προστατεύει, να τονώνει και να ενυδατώνει το δέρμα. Κάθε πτυχή της δερματολογικής μας σειράς  είναι βασίζεται σε επιστημονική υπεροχή και περιλαμβάνει μία συναρπαστική ποικιλία από αποστάγματα , αιθέρια έλαια και φυσικές βιταμίνες βοτάνων από όλο τον κόσμο. Η αποτελεσματικότητα των προϊόντων μας στηρίζεται σε υψηλής ποιότητας επιστημονική έρευνα και ανάπτυξη βασισμένη σε προηγμένα ενεργά συστατικά τα οποία έχουν υποβληθεί σε εντατική έρευνα και ανάπτυξη για να αποδειχθεί η αξία τους.

REVEAL YOUR OUTER BEAUTY

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 2002

Η Purelogicol είναι μία βρετανική εταιρεία, πρωτοπόρος στην εσωτερική και εξωτερική ομορφιά από το 2002. Είμαστε μία από τις πολύ λίγες εταιρείες που συνέλαβαν και τελειοποίησαν την ιδέα της εσωτερικής  ομορφιάς. Η εξειδικευμένη και έξυπνη δερματολογική μας σειρά δουλεύει ενεργά από μέσα προς τα έξω και από έξω προς τα μέσα! Πιστεύουμε σε μία ολιστική προσέγγιση στην υγεία, την ομορφιά και ευεξία. Μία θετική εικόνα του εαυτού μας επηρεάζει την φυσική, ψυχική, κοινωνική, αισθηματική και πνευματική ευημερία μας. Αξίζετε να φαίνεστε και να νιώθετε όμορφη σε κάθε ηλικία!

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 2002

ΤΟ ΤΑΞΊΔΙ

Πίσω στο 2002, η PureLogicol μετατράπηκε από ένα συναρπαστικό όνειρο σε πραγματικότητα -μια επιτυχημένη σειρά περιποίηση της επιδερμίδας με τη σκληρή δουλειά, το πάθος και τη σκέψη του Διευθύνοντος Συμβούλου, Allan McLaughlin. Από τη μικρή αρχή της, το brand Purelogicol έχει αναπτύξει μια διεθνή φήμη, με βάση την αγνότητα, την επιστημονική έρευνα και την αποτελεσματικότητα της σειράς των προϊόντων της.

ΤΟ ΤΑΞΊΔΙ

 


Allan McLaughlin

ΤΟ ΞΕΚΊΝΗΜΑ...

Επιστρέφοντας πίσω στη δεκαετία του '90, οι ελπίδες και τα όνειρά μου περιστρέφονταν γύρω από τη μουσική.. 
Είχα φιλοδοξίες να πετύχω σαν τραγουδιστής και σχεδόν τα είχα καταφέρει. Είχα υπογράψει συμβόλαιο και τραγουδούσα σε όλη τη Βρετανία. Ωστόσο εκεί, πρόσεξα πως το άγχος του επαγγέλματος χειροτέρευε το πρόβλημα του δέρματος μου. Η ακμή μου ήταν τόσο κακή που άρχισε να επηρεάζει την αυτοπεποίθησή μου στη σκηνή..

Το ενδιαφέρον μου για την περιποίηση της επιδερμίδας γεννήθηκε τότε ακριβώς, μέσα από τις δικές μου ανάγκες. Αυτό γρήγορα εξελίχθηκε σε πάθος για την δημιουργία προϊόντων που θα βοηθούσαν κι άλλους ανθρώπους να φαίνονται και να αισθάνονται καλά. Η προστασία, η διατροφή και η ανάπλαση  του δέρματος μου, είχαν γίνει κάπως σαν εμμονή.

Το προσωπικό μου επίτευγμα ήταν όταν ανακάλυψα την τεράστια σημασία του κολλαγόνου -της πρωτεΐνης αυτής- που συνθέτει ένα τόσο μεγάλο κομμάτι του σώματός μας.

Από την πρώτη στιγμή, η προσέγγισή μου στηριζόταν στην εξειδικευμένη γνώση, την έρευνα και στις κλινικές δοκιμές - καθώς και τον έλεγχο των προϊόντων σε ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών τύπων δέρματος, συμπεριλαμβανομένης και της δικής μου. Η ανταμειβή μου ήταν να συνεργαστώ μαζί με κορυφαία εργαστήρια, εφαρμόζοντας τις τελευταίες επιστημονικές έρευνες σε μια σειρά από πολυτελή προϊόντα που βοηθούν στην αποκατάσταση του δέρματος και το κυριότερο στην αυτοπεποίηθηση των ανθρώπων.

Signature

Allan Mclaughlin
Managing Director